Το drivaro για την επιχείρηση

 • Βάλε την επιχείρηση σου στο drivaro
 • Συνδέσου με οδηγούς οχημάτων που η επιχείρηση σου μπορεί να εξυπηρετήσει
 • Άνοιξε δωρεάν το δικό σου ηλεκτρονικό κατάστημα
 • Δώσε σε όλους την δυνατότητα να κλείνουν online ραντεβού
 • Στείλε προσφορές σε αιτήματα πελατών
 • Ενημέρωσε online τους πελάτες σου για τις παραγγελίες τους
 • Πρόβαλε τη σελίδα σου σε στοχευμένο κοινό
 • ...και πολλά ακόμα!

Δες πως να κάνεις εγγραφή στο drivaro

Δες πως μπορείς να φτιάξεις δωρεάν την επαγγελματική σου Σελίδα

Το drivaro για τον οδηγό

 • Φτιάξε ένα προφίλ για κάθε όχημα σου
 • Δημοσίευσε στον τοίχο σου φωτογραφίες & βίντεο
 • Μοιράσου τις εμπειρίες σου με άλλους οδηγούς
 • Αξιολόγησε το όχημα σου
 • Κράτα ένα ηλεκτρονικό βιβλίο συντήρησης
 • Βρες συνεργείο και κλείσε online ραντεβού
 • Βάλε υπενθυμίσεις για όσα πρέπει να θυμάσαι
 • Βρες ανταλλακτικά και αξεσουάρ για το όχημα σου
 • ...και πολλά ακόμα!

Δες πως να κάνεις εγγραφή στο drivaro

Δες πως μπορείς να φτιάξεις δωρεάν το προφίλ του οχήματος σου

Έχετε ερωτήσεις;


Το drivaro είναι ένας νέος τρόπος δικτύωσης οδηγών όλων των τύπων οχημάτων (αυτοκίνητα, ταξί, μοτοσυκλέτες, φορτηγά, λεωφορεία).
Προήλθε από το αγγλικό ‘drive’ (οδηγώ) και το ελληνικό επίθημα ‘άρω’ κατά το γκουγκλάρω, ποστάρω, κλικάρω κ.α.

Μπορείτε να δημιουργήσετε προφίλ για κάθε ένα από τα οχήματα σας ή την επιχείρηση σας, να ανεβάσετε φωτογραφίες και βίντεο, να σχολιάσετε, να κάνετε ‘like’ και να κοινοποιήσετε δημοσιεύσεις άλλων χρηστών, στον τοίχο σας.

Απευθύνεται σε όλους τους οδηγούς οχημάτων είτε γνωρίζουν τα πάντα γύρω από αυτό είτε απλά επιθυμούν να μάθουν.
Παράλληλα απευθύνεται στις επιχειρήσεις του κλάδου (συνεργεία, ηλεκτρολογία, βουλκανιζατέρ κ.α.) αλλά και σε κάθε είδους σχετιζόμενη επιχείρηση (ΚΤΕΟ, σχολές οδηγών, ασφάλειες κ.α.)

Μπορείτε να συνδεθείτε (follow) με άλλους οδηγούς οχημάτων να ανταλλάξετε απόψεις, να μοιραστείτε εμπειρίες ή και να εμπνευστείτε από τις τροποποιήσεις που έχει κάνει κάποιος σε ένα όχημα σαν το δικό σας.
Βέβαια η λειτουργικότητα του drivaro δεν σταματάει εδώ. Παρέχονται δωρεάν απεριόριστες δυνατότητες στην διαχείριση του οχήματος σας, καθώς μπορείτε να καρατάτε online βιβλίο συντήρησης, να βάζετε υπενθυμίσεις, να παραγγέλνετε ανταλλακτικά και αξεσουάρ, να κλείνετε ραντεβού για υπηρεσίες και να ζητάτε προσφορές από τις εγγεγραμμένες επιχειρήσεις.

To drivaro είναι ενα σύγχρονο αλλά ταυτόχρονα εύχρηστο εργαλείο, στην διάθεση των επιχειρήσεων του κλάδου της μηχανοκίνησης. Ένα εργαλείο που δίνει την δυνατότητα στους επαγγελματίες να διευρύνουν τους ορίζοντες τους, να εκσυγχρονιστούν και να προσεγγίσουν οδηγούς οχημάτων που μπορούν να εξυπηρετήσουν.
Μπορείτε να ενημερώνετε τους πελάτες σας για όλα τα νέα της επιχείρησης σας και παράλληλα να φτιάξετε δωρεάν το ηλεκτρονικό σας κατάστημα (e-shop) δίνοντας σε όλους την δυνατότητα να παραγγέλνουν 24/7 τα προσφερόμενα προϊόντα και να κλείνουν online ραντεβού για παρεχόμενες υπηρεσίες.

Η εγγραφή στο drivaro είναι ΔΩΡΕΑΝ και μπορείτε να διαχειρίζεστε έως 6 οχήματα και έως 6 επιχειρήσεις. Δεν υπάρχει κόστος συνδρομής ούτε άλλου είδους χρεώσεις.
Μόνο για τις επαγγελματικές Σελίδες υπάρχει χρέωση μόλις 40 μονάδες για κάθε παραγγελία που θα λάβουν, (ανεξάρτητα της αξίας του προϊόντος ή της υπηρεσίας) και μόλις 20 μονάδες για κάθε αίτημα προσφοράς που θα αποδεκτούν από ενδιαφερόμενους χρήστες εντός drivaro.

Κάθε επαγγελματική Σελίδα έχει προφορτωμένες 100 μονάδες ΔΩΡΟ με το άνοιγμα της Σελίδας (ή την ανάληψη της αν υπάρχει ήδη εγγραφή). Μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον 200 μονάδες προσκαλώντας 3 φίλους στην Σελίδα σας στο drivaro.
Έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσετε την πλατφόρμα να εξοικιωθείτε με την χρήση της και να κατανοήσετε πλήρως τις δυνατότητες που σας παρέχονται. Όταν εξαντλήσετε τις δωρεάν μονάδες σας μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον μονάδες, επιλέγοντας ένα από τα πακέτα μονάδων του drivaro.

Όπως πληρώνεται ήδη από τους πελάτες της. Δεν σκοπεύουμε να σας αλλάξουμε συνήθειες και δεν μας αρέσει να παρεμβαίνουμε στις αγοραπωλησίες σας.
Η κάθε επιχείρηση ενημερώνει το προφίλ της με τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής (αντικαταβολή, κατάθεση, μετρητά κ.α.) και οι πελάτες επιλέγουν έναν εξ’αυτών όταν συμπληρώνουν μια παραγγελία ή κράτηση. Η πληρωμή γίνεται απ’ευθείας στην επιχείρηση και δεν μεσολαβούμε παρα μόνο για να σας φέρουμε σε επαφή.